Speeltuin

Gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang

Speelzones voor elke leeftijd 

De speeltuin is gebaseerd op de fantasierijke invloeden van de doelgroep 3-14 jarigen. In verschillende zones, die specifiek per leeftijd zijn opgebouwd kunnen de kinderen hun wildste fantasieën de vrije loop laten gaan. Zo is er o.a. een piratendorp inclusief schatteneiland en piratenschip, schommels, kabelbaan van 30 meter, klimtorens, draaimolens, een peuterhoek, ... De speeltuin is elke dag gratis toegankelijk voor het publiek van zonsopgang tot zonsondergang.

Toegankelijk voor mindervaliden

We hebben aandacht besteed aan de toegankelijkheid voor mindervaliden, onder meer door de wandelpaden te verharden. Sommige speeltuigen zijn ook voorzien van aanpassingen, zodat mindervaliden bijvoorbeeld ook kunnen schommelen.

Aandachtspunten

Opdat kinderen in een veilige en hygiënische omving naar hartenlust kunnen spelen, zijn onderstaande regels van toepassing: 

  • Fietsen en bromfietsen zijn niet toegelaten op het domein. Gebruik onze gemakkelijk bereikbare fietsenstalling (de toegang is rechts van de hoofdingang, tussen Palethe en 't Pelterke).
  • Omwille van de hygiëne is het niet toegelaten om honden of andere huisdieren mee te brengen in de speeltuin.

Op het terras van het café zijn de trouwe viervoeters echter wél welkom!