Grote feestzaal

Podium en toog

De grote feestzaal heeft een capaciteit tot max. 200 personen en is ook voor privé-initiatieven te huur. Een podium (20m²) met bijbehorende geluidsinstallatie, evenals een gezellige toog, maken de zaal geschikt voor elk evenement, zoals bv. bruilofts-, privé- en bedrijfsfeesten, koffietafels bij begrafenissen, grote vergaderingen, concerten, optredens, lezingen, seminaries, ...). In de zaal is er draadloos internet.
(voor verdere verplichtingen verwijzen we u naar het huishoudelijk reglement voor het huren van deze zaal, verkrijgbaar op het secretariaat, in de cafetaria en onderaan deze website bij "Contact")

Keuken

Ook de industriële keuken is goed uitgerust en een performante afwasmachine zorgt ervoor dat het vervelendste karwei niet langer duurt dan nodig. Servies en bestek (voor 250 personen) zijn eveneens voorzien. Keukenhanddoeken dient u echter zelf mee te brengen.

Dranken

Er is een ruime keuze aan dranken (zie lijst onderaan), de prijzen zijn uiterst betaalbaar. Wel dient u alle dranken van 't Pelterke af te nemen. De keuze van traiteur is echter vrij. Graag tijdig reserveren, klik hier voor onze contactgegevens.

GROTE FEESTZAAL - Foto 1GROTE FEESTZAAL - Foto 2GROTE FEESTZAAL - Foto 3GROTE FEESTZAAL - Foto 4
GROTE FEESTZAAL - Foto 5GROTE FEESTZAAL - Foto 6GROTE FEESTZAAL - Foto 7
GROTE FEESTZAAL - Foto 8GROTE FEESTZAAL - Foto 9GROTE FEESTZAAL - Foto 10
GROTE FEESTZAAL - Foto 11GROTE FEESTZAAL - Foto 12
Klik op de foto voor een grote versie
Beweeg de muis over de vergrote foto voor de volgende foto of de vorige foto
© 2009-2021 't PELTERKE vzw | Site: Webstylers